HOODRIDE-BG :: Форуми :: Hoodride-bg.com :: Посрещане |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
[анкета] От къде научихте за hoodride-bg? |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Krismars |
| ||
![]() Регистриран потребител #420 съобщения: 140 | Аз от стикер на кола в някой форум я бях мернал и ми направи впечетление, ииии те така ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
bikera_ |
| ||
![]() Регистриран потребител #405 съобщения: 48 | Един ден докато преглеждах тунинг форума видях че има тема за хуудрайд и от там разбрах за форума ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
bum_bum |
| ||
![]() Регистриран потребител #435 съобщения: 1 | Някой ми беше оставил листовка на колата. | ||
Най-отгоре | | ||
SuPeR_FLY |
| ||
![]() Регистриран потребител #444 съобщения: 13 | Видях случайно банера с трабанта докато се рових из гугъл и останах очарован какво се крие за него ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Naki4 |
| ||
![]() Регистриран потребител #467 съобщения: 2 | Търсих нещо в Google и от там,ето ме тук ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Приятели,за нас е важно да знаем от къде сте разбрали за сайта,за да можем да концентрираме вниманието си в тази насока,а именно популяризацията му! За това и нови и стари потребители който не си казвате,моля направете го,ако имате желание! Доста от вас са отговорили найстина за което им благодарим,но има и такива,който подминават темата с лека ръка,а тя е една от най важните!! ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
BONKING |
| ||
![]() Регистриран потребител #476 съобщения: 343 | Аз търсих за пореден път някфи Рат машини и попаднах изведнъж в някоя тема и гледам БГ домейн и си викам А пак съм изпуснал боя хахаха ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Аз за сайта знаех още преди да бъде създаден ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | от чичо гугал като напишеш поло 2ф и излиза ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
celica |
| ||
![]() Регистриран потребител #502 съобщения: 1 | Аз пък научих докато разглеждах тунинг форума и изкочи една много натокана Жигулка ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 » | |