HOODRIDE-BG :: Форуми :: Hoodride-bg.com :: Посрещане |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Представяне |
Отиди на страница «1 2 3 ... 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Moddeller |
| ||
![]() Регистриран потребител #8562 съобщения: 36 | Здравейте колеги! Малко късно, но ето ме и моя Джетмобил. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
johnsword |
| ||
![]() Регистриран потребител #8660 съобщения: 3 | Здравейте. Аз съм Александър на 17 от Монтана.. за форума разбрах от vwfans, а и от доста други колеги във vwclub. Относно пасата.. падам си малко по пенсионерските коли ![]() ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 21 януари 2016 - 14:52:32 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Здравейте казвам се Калоян на 19 съм от София уча в пг по транспорт работя в авто сервиз и през свободното си време си правя колата 😁![]() ![]() Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Здравейте колеги. Казвам се Христо, на 21г съм от София. Карам пежо 406 ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
митак |
| ||
![]() Регистриран потребител #8739 съобщения: 1 | Здравейте колеги.Казвам се Димитър,на 27г съм от гр.Варна.Новобранец съм в тези води,макар че се заглеждам отдавна по такъв тип "тунинговане"."Автомобила" ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | И аз да се представя, нали по-добре късно от колкото никога. Казвам се Петко на 30 родом съм от Елена, но вече 11 години живея и работя във Варна. Карам Фиат Мареа.![]() ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
mirqka |
| ||
![]() Регистриран потребител #8746 съобщения: 3 | Здравейте, казвам се Миро , от софия съм. От доста време разглеждам форума , но чак сега се регистрирах.Карам ауди 80 б4. В момента го правя RAT STYLE ,надявам се да е успешно.![]() ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 17 ноември 2016 - 22:00:55 ] OLD SCHOOL | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Добре дошъл Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
sajko |
| ||
![]() Регистриран потребител #8755 съобщения: 28 | Здравейте, Казвам се Александър, на 21г от Пловдив. Занимавам се с програмиране (правя сайтове и игри). През свободното си време съм в гаража и човъркам нещо по Кънчо (онова бялото малко по-долу). Така изглежда ръбатата ми физиономия: ![]() А това е Кънчо: ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
car_lover |
| ||
![]() Регистриран потребител #8672 съобщения: 9 | Здравейте По добре късно от колкото никога Казвам се Борислав 94ти набор от София.За момента(от 3 години) работа на бензиностанция. Хоби страст и постоянно в главата ми са автомобили и правенето им с компанията ми или баща ми.Няколко снимки на мен и автопарка ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 21 22 23 » | |