HOODRIDE-BG :: Форуми :: Hoodride-bg.com :: Посрещане |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Представяне |
Отиди на страница 1 2 3 ... 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Имаше подобна тема, но тя изчезна безследно из форума, затова пускаме нова, по-официална. В тази тема представете себе си и своя автомобил с няколко реда, добавете реални снимки ![]() С цел да няма излишен спам, ще ви помоля да не приветствате всеки следващ представил се колега! ![]() [ Редактирано вторник 18 януари 2011 - 01:11:44 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Здравейте Казвам се Кристиян Ангелов, на 19 години съм от Своге. Професия - в момента нямам. Уча Маркетинг в СА "Д. А. Ценов" - Свищов. Хобита много, време малко... в общи линии графичен и уеб дизайн (администратор съм тук и в още един сайт), музика (техно, минимал, електро, прогресив, а също и класически рок) и най-вече хобито, което обединява всички ни - автомобилите ![]() Вие сте ![]() [ Редактирано сряда 19 януари 2011 - 14:21:02 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Аре и аз - Тони. От София съм ама си цепа на вилата повечето време. Дърта хиена съм на 39 год. С кво се занимавам.... сложно. Хоби освен колите - диджеинг, оффроуд, водни спортове. Отскоро почнах да събирам касетофони от 80 тте (годините на моа пубертет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Карам и човъркам сега Зомби Хънтъра. Хода и яко по горите и на макадам с него. Ми т'ва е засега. Живея си с мацката - латвийка която си обичам много и 4 котки. Имам яко саунд и нямам съседи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Явор Антонов-на 28 години от София Занимавам се с разнообразни неща,бачкам здраво и обичам да човъркам по коли! И да карам... пуф-паф-чат-пат,ала-бала и т.н. ![]() EX) Rustafari ![]() EX) Tанкчето (Small tank) ![]() ![]() DUBimmer! ![]() [ Редактирано вторник 13 март 2012 - 00:16:27 ] Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Weezy |
| ||
![]() Регистриран потребител #208 съобщения: 342 | Здравейте и от мен ![]() Казвам се Дамян Йовчев, и за разлика от останалите потребители във форума, аз съм доста по-млад от вас ![]() ![]() От гр. Раднево съм, но в момента живея и уча в Ст. Загора. По принцип съм голям фен на Вагените, и ежедневно чета форума на Клуб на привържениците на Фолксваген в България, а оттам дойде и "любовта" ми към rat style/hoodride. Друга страст в мен е оффроуда, която е още в зародиша си ![]() ![]() Ето и моя снимка : ![]() Колата : Скоро, скоро ![]() [ Редактирано четвъртък 20 януари 2011 - 00:10:33 ] VW Golf mk2 1.6 JP | ||
Най-отгоре | | ||
eekset |
| ||
![]() Регистриран потребител #175 съобщения: 56 | ![]() иво се казвам на 24 от софия, в момента работя в тойота софия (тм ауто изток). в свободното си време се нося по течението. преди около половин година се амбицирах да сътворя интересна концепция на база голф 2, а именно - голф II, 2.3 куатро. но за жалост гаражчето, в което следваше да се реализира идеята трябваше да се освободи и нещата потънаха в прах иии... ръжда! малко фото: * аз! ![]() * моята кола! ![]() * бъдещия проект! засега остава в неясното бъдеще... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано сряда 13 март 2013 - 09:55:02 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Казвам се Петър на 21 от София,за момента работя като барман,свободно време нямам никакво за момента.Уча в Софийския IT manegment,хоби-Автомобили.Музиката която слушам и аз незнам някаф музикален пумяр съм ![]() Ето и моя снимка,то читави снимки нямам та затова тази ![]() Ето и на колицата ![]() Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Делян се казвам на 22 съм в момента от пловдив съм а това е моята кола която развивам от 16 годишен в началото без да знам каква е насоката в която е развивам ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
DorkstaR |
| ||
![]() Регистриран потребител #78 съобщения: 2498 | Казвам се Павел на 22г. от София. МПС-тата: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Driving definitions: Understeer is when you hit the wall with the front of the car and Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and Torque is how far you take the wall with you. | ||
Най-отгоре | | ||
vesko_sr |
| ||
![]() Регистриран потребител #277 съобщения: 7 | Здравейте, казвам се Веселин на 24 години, от Ловеч но живея в София. Карам магистратура по електроника в ТУ-София и работя като експерт в Държавен Фонд Земеделие. Експерт ми звучи малко пресилено в случая но така се води ![]() ![]() ![]() ![]() Това е пасата: ![]() а това голфа: ![]() [ Редактирано понеделник 30 януари 2012 - 10:32:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 21 22 23 » | |