HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Alfa Romeo 159 Sportwagon [Bella Bambina] |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Така... Мислех да не пиша за нея, но гледам, че форумът е замрял и реших да пусна някоя друга снимка. Повечето от вас вече знаят, че Фиата приключи своя жизнен път и трябваше да му намеря заместник. Нещо, което отлагах от поне 2 години... Ето я и нея - Родила се в Милано, живяла щастливо 13 години в Белуно и сега се подвизава по софийските улици... Alfa Romeo 159 с дизелов двигател 1.9 JTDm и 150 кончета, комбЕ или както му казват жабарите - Sportwagon ![]() Планът е колата да не се пипа - без ръждиви капаци, без стикербомб, без ниски окачвания. Ежедневка, която ще претърпи някои козметични процедури, или иначе казано - начичкавех и аз ![]() Първата и единствена снимка, която имам на 2-те бамбини: ![]() Когато взех колата имаше 2 неша, които ми бъркаха в здравето - сини (студено бяло) LED габарити и още по-гадни дневни светлини... ![]() ...след като я обслужихме, побързах да поправя това. Сложих амбър крушки в габарита и взех оригинални халогени, на които Петко Бомбата сложи жълто фолио... ![]() ![]() Други дреболии, които съм направил са подмяна на емблемите, някой друг стикер... сдобих се с едни лимитирани прагове, които още не съм монтирал. Ще изчакам да събера повече парчета от ti пъзела(ti при 159-ките е нещо като М-пауър при BMW). ![]() И докато се занимавах с дреболии, оглеждах се за хубави 18" джанти. За Alfa Romeo обяви за джанти (и всички красиви) има, но за разлика от повечето Алфи 159 е 5х110 (като Опел), което се оказа проблем. Рядко излизаха обяви за хубави джанти, които да не струват една торба с пари. Да не говорим, че си бях харесал един определен модел от Brera, който се оказа още по-труден за намиране (не съм се отказал). И така докато си цъках една вечер - изпаднаха тези "телефонни шайби". ![]() ![]() Взех ги на добра цена с доста тророарни екземи и 2 от тях бяха леко криви. Това не ме притесни, защото цената си заслужаваше, а пък планът ми е да ги боядисам в по-тъмен цвят (графит). Не издържах - трябваше да ги наложа и да видя как стоят на колата, както и дали размерът гуми е правилния... -линк- ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | ![]() И те така... ...стъпка по стъпка... ![]() ![]() ![]() ![]() ...и сега си ги гледам в хола! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Поствай поствай. Със здраве да я търкаляш тая красавица Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
BikerBoyy |
| ||
![]() Регистриран потребител #9440 съобщения: 28 | Джантата е станала гръм след боята! Аз те мернах в нашия "щат"(Люлин) него ден, но бях с другата каляска, та не ме позна ![]() ![]() П.С. Разбирам те какво е да ги гледаш цяла зима, моя Енкей и той така стоя на терасата почти 4 месеца докато не пукна пролет хахах. [ Редактирано петък 27 ноември 2020 - 11:13:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Свиркай, светкай, че съм като кон с капаци. Рядко гледам в колите, но пък никога не пропускам да погледна самите коли. Ще я науча и другата каляска. Замислил съм още освежителни процедури, които обаче ще чакат пролетта да пукне и заедно с джантите ще ги добавя. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
elektro |
| ||
![]() Регистриран потребител #67 съобщения: 362 | Честито! Да си я караш със здраве! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | elektro написа ... Честито! Да си я караш със здраве! Благодарско! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
ilia_d |
| ||
![]() Регистриран потребител #7175 съобщения: 71 | Тия телефонни шайби ако ни ти харесват аз съм човека ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 409 | ilia_d написа ... Тия телефонни шайби ако ни ти харесват аз съм човека ![]() 18-ки ли бе ? | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | ilia_d написа ... Тия телефонни шайби ако ни ти харесват аз съм човека ![]() Абе да ти кажа... харесаха си ми ![]() ![]() ![]() Докато чаках да стане "лято" накупих още "шукарийки"... ![]() ![]() ![]() И накрая... да завършим със снимка на 2 Алфи в естествен хабитат... ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||