HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
BMW E34 520i 24V CSTM |
Отиди на страница 1 2 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | След дълго търсене и сменяне на различни видове автомобили. Попаднах на този модел автомобил, а именно точно Е34. ![]() Наредих се сутринта на каналите (21.02.2018г) и да минавам, идва моя ред и влизам в каналите. Минаха 20,30 минути човека който проверява продължава да седи отпред и да ми гледат двигателя, извикаха още хора и така се оказа, че ме пращат на техн. инспекция която беше в друг пункт. От там отидох и оставих колата помолиха ме да изляза и да ги изчакам. Минаха два часа извикаха ме и ми съобщиха прекрасната новина, че колата е с пренабити номера на рама при което извикаха органи на ВТОРО РПУ, където ме ескортираха до РУ. Аз все още незнаех какво следва и ме притесняваше факта, че ще я конфискуват. Та обясниха ми, че колата я прибират и трябва да открият кой е извършил тази интервенция и евентуално да го санкционират. Накратко е това. След 1 година чакане, преписки, разправий и адвокати. Колата ми бе върната, спряна от движение без възможност за обратно пускане. Започна се с търсенето на същия модел, а те вече бяха кът и нямаше запазени екземпляри, докато един ден не видях един възрастен човек да спира на кауфланда с (въпросния седан от ляво) и го попитах дали го продава. Изобщо не ме интересуваше външния и вътрешния вид. Исках само колата да е изрядна и да не ръждилник. Е човека спомена, че кола винаги се продава и ме оферира с цена която за мен беше повече от доволно. И на другия ден му съобщих на кой нотариус да се чакаме. Исках също и да сменя номера на колата което означаваше, че пак трябва да минавам канал и КАТ. ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 09 април 2019 - 16:01:11 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Ето снимки вече регистрирана !!!![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Като за начало, преместих салона и почистих боклуците от предния собственик...![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Та нека разджива малко темичката ми, прехвърлих си джантичките от донорската ми кола ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Ето и снимка с Галаксито![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Яко, много бойна става с тия джанти! ![]() Стикерът с АК47 какво символизира? Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Благодаря ти wicked !!!!! Нека продължа с едно ъп-че Монтирах кът аут клапа която бях поръчал на промоцийка 30долара от Алито ![]() междудругото получи се доста готино, можеш да отваряш и затваряш когато си пожелаеш!! Готин мод, но скоро ще я махам иска ми се цялостна генерацийка ( дали къстъм или от 540и ще реша в последствие.) Относно интериора преместих си трилъчовия волан от донорската количка. Смятам, че пасна доста добре, иска ми се нещо по-ново, но към момента трябва да сменя кормилния прът, за да мога да поставя. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Ето го и ножа. и снимки отпред с Восените. ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | + малко по интересен ъп. Реших да се оптитам сам да си претапицирам колата. Поразрових се в интернет малко, изгледах няколко клипчета. Видимо процеса го разбрах и научих. Реших да избера Черна Алкантара (имитация се води) ![]() Колата вътре беше с сивият салон, сиви табла, сиви елементи общо взето скучна. След като прехвърлих коженият салон от донора, ми хрумна, че тази кола трябва да се освежи от вътре. Процеса започна с разглобяването, след това си набавих лепила четки ножици и всички материяли нужни. И се започна лека полека. Първо започнах с колонките. Предни ![]() Задни ![]() Малката конзолка между сенниците ![]() И преминах към тавана. ![]() ![]() Смятам, че се получи доста добре особенно за първи опит ![]() Съвет от мен ако някой смята да се опитва. Към края на лепенето на тавана, което се оказа доста дълъг процес. Имайте търпение! Аз накрая избързах и реших да хвана около дупката за шибидаха с щипки без да подложа нещо отдолу и останаха следи. ![]() П.С относно сенниците и дръжките? Тях ги пръснах с Черен спрей гланц. ![]() ![]() ![]() Ето и вътре как изглежда. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
nikrizz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8797 съобщения: 34 | Претърпяхме малко инцидент, решиха да спрат в мен ![]() ![]() ![]() + LEDBAR ![]() + вече не съм и офроуд :Д и сложих нова броня ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 » | |