HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Astra G Steath Micro Sporty Camper |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | DorkstaR написа ... Трябва да пием по бира и да ти дам някой друг стикер ![]() Задължително, оставил съм им специялно места, и за черни и за бели и за кръста даже имам. И да не е празно, ето една снимка как се поправят ламаринин по ГМ-ско предписание на дълъг път (с клечки и какъвто евтин силикон имаше в местната железария): ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | Туй стоково не е:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Вчера засякох колата на бул. Сливница при Зона Хоум. Определено се отличава от тълпата! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | Chris написа ... Вчера засякох колата на бул. Сливница при Зона Хоум. Определено се отличава от тълпата! Благодаря! Ето и завършеният вариант на мултимедията: ![]() ![]() ![]() ![]() Но в момента съм се захванал с нещо друго: ![]() ![]() ![]() Има и хладилник за бира, разбира се: ![]() А това са малко части за друг проект (гумата е 13ка): ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | много приятно местенце се е получило | ||
Най-отгоре | | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | dopereach написа ... много приятно местенце се е получило Благодаря! Продлжавам с ъпгрейдите. С един приятел сложихмне допълнително осветление: ![]() ![]() ![]() Понакупих си и малко инструменти специално да си седят в гаража: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Напредвам и с другите мебели: ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Якоо ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | Готова е мивката:![]() ![]() ![]() И разни други нови неща: ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 01 ноември 2018 - 15:09:13 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Stuyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #9030 съобщения: 42 | Доста неща ревизирах напоследък, ето кратък списък: Купих нов подлакътник, че стария доста се поскапа. Този е доста по-стабилен. Естествено, трябваше да му сложа кожа. Направих го и ба бързи връзки с щипки, за да се маха по-бързо: ![]() ![]() ![]() ![]() Смених подсветката на въздуховодите и в краката с РГБ. Всичко е вързано на един контролер: ![]() ![]() ![]() ![]() Осветлението в краката го инсталирах в алуминиеви канали за да свети по-равномерно: ![]() За удобство всичко е прекарано през малка разпределителна кутийка: ![]() ![]() Ето го и инсталирано: ![]() ![]() Бях купувал универсално дистанционно за гаража, което не работи с моята врата, та го обучих да управлява подсветката: ![]() Понеже конзолата имаше прекалено много празно място и турих една лепенка: ![]() Взех си и евтин HUD OBD дисплей, за сега ми харесва как работи, но все още не съм му измислил точното място: ![]() Заех се и с почистването на новите спирачни апарати най-накрая: ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Много ми харесва как обръщаш внимание на детайлите. А те са най-важни! Малко повече онформация за HUD OBD дисплея може ли? От къде, за колко и какви данни показва? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 » | |