HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Bmw E36 Touring (Арлекин) |
Отиди на страница «1 2 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
compact_ |
| ||
![]() Регистриран потребител #617 съобщения: 153 | BoXser2000 написа ... Някой ако знае как се водят тези стопове ще съм му благодарен ![]() ![]() ![]() Тези специално са MHW и са доста редки и скъпи. Но мисля, че имат китайски аналози. ![]() -линк- [ Редактирано понеделник 16 април 2018 - 21:52:26 ] ![]() Страницата ми - -линк- | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | Ихх надявах се някой да каже имам същите 20лв и са твои ![]() [ Редактирано понеделник 23 април 2018 - 01:17:59 ] | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | След като ме върнха от преглед защото съм прекалено шарен и се наложи да се правя малко на бояджия и я напръсках с 10лв боя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | Смених и маслото,филтрите и накрайник,маншони отпред..Сега ще се опитам и реглаж да си направя че малко прекалих с завиването на накрайникa и има интересно поведение на пътя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | Не съм писал от доста време..колата претърпя доста промени..като започна- Спортно окачване и слезе много надолу..Други джанти отпред,нов съединител,заварка на дифа за завършек и се превърна в това.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | 😬😬![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3984 | #ShitCar + #ShitWeather = #FridayParty ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | Хахахах много си прав 😁😁 | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 | |