HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Sponge bob? |
Отиди на страница 1 2 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Кво става майни ! Кадеми е флекса ? На тая бракма попаднах случайно мечта ми е от около десетина години и не можех да я подмина.1985г Nissan Laurel 2.8d Нямам си и на идея какво ще я правя само знам.че ще е ниска и с широки железа ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Взех 15ки от алмера който мисля да правя предни 9ки със 195 55 15 задни 10ки със 205 50 15 след джантите ще се заема с окачването и спирачките .За сега толкова утре ще добавя по добри снинки![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
compact_ |
| ||
![]() Регистриран потребител #617 съобщения: 154 | Тва ще стане БРУТАЛЕН проект. Ниско, двуцветно и красива джанта - класика.![]() edit: нещо има различия с твоя, но Фащаш идеята ![]() [ Редактирано събота 22 юли 2017 - 02:21:18 ] | ||
Най-отгоре | | ||
rookiehoodie |
| ||
![]() Регистриран потребител #8587 съобщения: 228 | Охооо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Тая синята е зяерска със стопове и брони от фейса имам го като план но достане невъзможен. Лъчка след като мина кат ще се зайгравам че не мога да мина валяците ако я тръшна . ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Кво става майни ![]() Отдавна не съм писал в темата турбинирах бракмата с няква турбина от ивеко на 0.8 върви вече 3000-4000 км направих и 2 джанти 15х9 още умувам за предните . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Охааа! Имаш ли още снимки, Джу? Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Квото имам съм качил ама кажи за жантите или за мотора питаш да взема да наснимам 😁 ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Всичко! ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Джудже, дойдох тук, за да оставя това...![]() Ти знаеш за какво да го ползваш! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 » | |