HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Поредното Subaru ! Поредната ми Финансова Грешка ! |
Отиди на страница 1 2 3 4 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | Дългото чакане свърши ! Колата е родена далечната 1999г. Ама па не е пипане излишно досега ![]() За кола от Швейцария изглеждаше прилично от към ръжда ![]() ![]() ![]() ![]() Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | Докато си говорихме за колата в сервиза ми казаха да си взема нова капачка за Антифриза , Звънкам на приятел в магазина на Sti да види дали имат налична и си нямах работата да питам за разтоварващ клапан ![]() ![]() ![]() ![]() Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Айде почвай я, че тия лего конструктори са много игриви ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | ВерИ сУУН Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | Преди време леко ремонтирах светлините на номера ,че леко бяха изгорели лягам да сваля крушка и кво да видя ! Ръжда и вместо да сваля и смяна изкъртих едното плафонче ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано петък 19 май 2017 - 19:21:59 ] Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | явно ще е по този начин , нещо не ме бива с линковете ![]() -линк- [ Редактирано петък 19 май 2017 - 19:31:41 ] Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | яко, защо лентата в багажника не я върза с плафона, за да светят заедно | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | ами прецених че багажника няма сми да свети при всяко отваряне я на врата я него. това което цъкам си е оригиналното ключе към лампата. Като цяло имам някакви идейки за интериора но всичко ще е леко и бавно . Има ръжда по отвора на шибидахът и смятам така и така ще свалям тапицерията на тавана да я подменя със черна сега е сива .Лично на мен леко ми грознее ако има кинтЕ ще е алкантара(ще пускам Тото). Всичко ще е според времето и парите защото не съм споменал за изненадата която ми извъртя :Тони ми каза че бензиновата помпа е хубаво да се смени и я гласях за смяна но преди зимата . Ама тя реши на втората седмица ![]() ![]() ![]() Баси фермана ! Здраве и пари да има и ще избухвам ![]() [ Редактирано събота 20 май 2017 - 00:12:12 ] Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
jjustrustt |
| ||
![]() Регистриран потребител #303 съобщения: 445 | Честита да ти е, много да те радва и тая вече да е на НИСКО (сега е време бат'Тони и останалите да ме обезкостят) ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | Колко ниско ще стане ще видим. Искам стабилно да е. Аз имам рожден ден кола получава подарък. ![]() ![]() Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 4 » | |