HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Peugeot 405 SRI' |
Отиди на страница «1 2 3 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
ilia_d |
| ||
![]() Регистриран потребител #7175 съобщения: 70 | Пежака е много як,броните ще се боядисват ли в цвета на купето? | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | Засега идеята е да останат броните в този си цвят, само да монтирам халогените. Имах стари 14" железарки и ги монтирах да видя как ще седи с тях и да ги пораздвижа естествено. Първоначално бях като с бронята, не ми харесваше как седят, но времето ми харесват все повече ![]() Неделя бяхме на едно летище "уж" само да гледам, но се пуснах един-два пъти, след тва разбрах, че десния ми апарат пуши много, адски много. Вдигнах я на крик и го свалих, намазах със масло по водачите и буталото малко поотпусна, но пак имаше задържане. Днес го свалих и пръсках обилно с WD40 след това малко масълце отново по водачите и буталото, отпусна още повече, но пак има задържане а като натисна педала на спирачката се чува някво съскане под капака, утре ще обезвъздушавам и евентуално ще ходя на майстор за това съскане, казаха ми, че може да е скъсана мембрана на сервото, но ще видим утре. Ето малко фотосчета колкото да не е без хич ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | Просто спам..![]() ![]() Измита изглежда като нова ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | Преди няколко дни взех дискове и накладки за отпред на добра цена без оскъпяване от магазина и с отстъпка, всичко излезна на 200 лева, но все още ме е страх да ги монтирам тъй като не съм оправил проблема със задържащите апарати. През седмицата ще гледам да отстраня проблема и да монтирам новите ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dinkow |
| ||
![]() Регистриран потребител #8511 съобщения: 248 | ФарУити жълти и мигачитеее FB:PhotoMonkeys|I Love RAT Style|Volvo V40! | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | -линк- | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Е не, не казвай, че ще вземаш субару, че ще си резна вените ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | Щом ще спася човешки живот няма да си взема субару ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tupalow. |
| ||
![]() Регистриран потребител #8778 съобщения: 15 | ![]() ![]() ![]() Други подобрения освен по озвучаването няма, засега ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 | |