HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
rat hearse |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Вина за покупката на тая кола има Виктор, че преди година и нещо - две ме зариби по тея весели колици особено извън полуасфалтираните ни пътища. И така края на ноември 2016 взех Субару Легаси EJ20 wagon с окачване от Аутбек, което ми привлече вниманието.![]() няколко дена след като я взех я поразходих малко ![]() ![]() успях и да се нарадвам и на зимата и да се окопая поне въднъж или два ![]() Края на зимата започнаха да излизат някви ръждички, там където не трябва и стана ясно че ще се пребоядисва след като премахна ръждата. Може би си търсих причина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() засега само това ![]() [ Редактирано сряда 05 юли 2017 - 20:37:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Имах опасения, че жълтото няма да тича много на тая кола/фарове, обаче съм бил в грешка! Браво, Мите! ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Жълтите фарове много й стоят!!! Само халогените нещо... Цвета сивее или зеленее(от снимките не мога да преценя)? | ||
Най-отгоре | | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Мисля че субарото ще стане по брутално от ситроена ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Тъмно зелена е, за сега. Халогените няма да ги има след няколко дена а и част от бронята ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Тъкмо щях да предложа орязване на бронята. Ще изглежда още по-висока визуално. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | dopereach написа ... Вина за покупката на тая кола има Виктор, че преди година и нещо - две ме зариби по тея весели колици особено извън полуасфалтираните ни пътища. ... Не знам за какво говориш... ![]() Супер е Легасито, даже ме вади от снега зимата. ![]() Щом е в ръцете на Митака, съм сигурен, че може да очакваме нещо брутално! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Сички знаат за кво говориш Вик. (Аре аз си исках веерекс от малък де ![]() ![]() Ма за другите неколко дето ти и Паф ги навихте ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 06 април 2017 - 00:46:53 ] висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Продадох халогени на доста добра цена и ще си взема едно малко лед барче, само че незнам къде още ще го сложа, че бронята ще се скъсява. Умувам и за багажник, какво да измисля нещо ново.![]() ![]() ![]() [ Редактирано събота 22 април 2017 - 14:43:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Отново бяхме в бокса, да я постегнем още малко, по саксото не съм сменял толкова неща за 4години![]() ето й какво ще замести стоковите халогени ![]() жълтите халогени от шкодилака май пак се продават [ Редактирано събота 10 юни 2017 - 11:53:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |