HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ръждиво Пежо |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Развитие няма почти никво че напоследък беше верно болна и не остава време да си реализирам идеите.. заедно с ремонта на окачването си сложих ниските пружини дето се търкалят почти година в гаража.. Снимки ще има като си сглобя компютъра че от телефона не мога да качвам | ||
Най-отгоре | | ||
RatLife |
| ||
![]() Регистриран потребител #8805 съобщения: 7 | И флекса да играй и флекса ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | RatLife написа ... И флекса да играй и флекса ![]() Нямам търпение за снимките. Инъче за качвянето им първо във фейсбук (той ги оразмерява) и си ги сваляш пак и качваш тук ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Бахти несериозника съм заааеби не съм влизал от 100 години тука... Заради малко ядове с ушев колата започна да се връща към оригиналния и вид леко да ама не.. Намислил съм циганий и напролет да падне до долу след като и оправя праговете и некои жокери по мотора абе нормалните за сажда неща хахха. Имам некви снимки тука повечето с ужасно качество щото са със скапан телефон по счупен от колата ама кот такоа като се стопли който ходи на сбирки ще я гледа на живо хаха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Нормална позиция за работа при френските коли.. ![]() ![]() Предстои пълна промяна ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Темата е за ключ. Пежото ще се разглобява за части. | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Кофти 😥 Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 | |