HOODRIDE-BG :: Форуми :: Купува/Продава :: Продава (Авто-мото) |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Жълти фарове |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Шкодата замина, преди това бях свалил фаровете, така че останаха за продан. Бачкат си, с крушки за мотоциклет са (не помня размера) + метални стойки, кабеляк. 50 лв. ми струваше всичко, пускам ги за 20 лв. Намират се в София, но могат да пътуват навред с Еконт ![]() о888 2о 3о 1о, Орлин ![]() [ Редактирано сряда 28 декември 2016 - 14:37:24 ] Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Диаметъра? Мен ме интересуват. Бих ги прибрал веднага, стига да влизат там за където си мисля ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Ако на Крис не му свършат работа мога аз да ги взема. Те не са със фолио правени жълти нали? Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Сори за забавянето! 14 см е диаметърът на стъклото, 16 см е на ринга и 9 см е дълбочината. Запазени са за проба до края на седмицата ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Продадени на Митака (ratroën) - да видим какво е намислил ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||