HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Кораба Майка - FIAT Marea Weekend |
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 18 19 20 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Ники Продава разщирени 14-ки ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Tomekk написа ... Ники Продава разщирени 14-ки ![]() 4x98??? на какви пари Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Джанти 14' 8j , 8,5j et35 4x100 за бмв Е30 ,разширени ,със стречнати гуми 185/60 Yokohama W-Drive dot 2007ма ,цена 250 лв | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Да, 4х100 са, но според мен никъв проблем да ги вкараш ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | За тия които Stefan_milev писа ми идват скъпи ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | По принцип намерих човек във Варна, който прави широки джанти. Тия ги видях за да вземе материал от тях (от 8 да направи 4), защото е двойно по-евтино. Просто като видях тия в мегапартс и ми харесаха приличат ми на малки джанти за камион и си мислех, че биха стояли интересно на колата. Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Не се правят от 8 4, разрязва се едната и се поставя обръч, с който дефакто джантата се разщирява... и само за разширяване ще ти вземат пари почти колкото струват тези джанти. П.П: 1-я клип който намерих. [ Редактирано неделя 30 октомври 2016 - 00:05:51 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | За сега гледам да си взема гуми за зимата, че моите са доста зле...джантите ще почакат малко Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Помисли добре,преди да скочиш на правиш от 8>4,защото губиш монтажния ръб на гумата,и после слагането на гума си е филм!!! По-добре събери лев и ги направи както си му е реда. Едит съвет:Ако решиш наистина да разширяваш железа,ползвай нови или малко карани джанти(ще спестиш кинти от баланс,след слагане на гумата ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Точно това ме грабна във офертата на тоя човек. Той ги разширява, слага негова гума балансира, почистваща и ти я връща с грунд ти само си боядисваш. Но засега ще се откажат от широки железа. Има няколко оферти за 15- Fondmetal с пет лъча и борд те ми допадат като визия, но ще ми трябват фланц преходни за тях. Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 18 19 20 » | |