HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Golf три - старт от скрап |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Angel |
| ||
![]() Регистриран потребител #8717 съобщения: 17 | Здравейте приятели! По принцип не обичам да пиша из форумите, но ето че се реших най на края да драста няколко реда и за моят автомобил. Колата е голф 3 1.9 Tdi/Gti '96. Произведени са няколко стотин бройки по случай юбилеят от производството но пълвия гти през далечната 1976г. Таа било квот било..... ![]() ![]() За сега толкова утре ще продължа и ще кача някоя снимка. Като за начало смених фаровете с тези. ![]() Да продължим.. В гаража ми седеше от много време едно окачване дето все не се решавах да сложа, но един ден се престраших и те така те. Сложих седалки рекаро с подгрев което в последствие не ми запали задника, но тва е друга тема. Изнамерих и ръчка за темпомата защото липсваше, и джобове на корите на вратите с плат и светоотразители, копле за заключване на таблото от usa golf 3, бутон за аварийни светлини от голф 4 кабрио който сной на таблото, черни сенници от голф 4 кабрио, черни иттериорни пластмаси от голф 3 colorconcept. ![]() Малко снимки ![]() .. ![]() ![]() В началото на миналата зима взех да премеря едни жанти от бай Илия ![]() Предишният им собственик е бил доста на Ти с бурдюрите и бяха доста одрани и зимата си намерих занимание. ![]() ![]() ![]() Постарах се като за аматьор толкова. ![]() ![]() ![]() Докопах се и до корички блаупункт ![]() След много умуване и търсене нв нета и ходене по стругари и кое от какво става и какво нестава направихме ъпгрейд на задните спирачки като изхвърлихме плътните 239мм дискове и сложихме 256мм вентилирани от голф 4 в6. Преди ![]() След ![]() Още снимки ![]() ![]() ![]() [ Редактирано неделя 31 май 2020 - 17:52:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ilia_d |
| ||
![]() Регистриран потребител #7175 съобщения: 70 | Яката машина ![]() Дай още подробности бре има какво да кажеш още за колата ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Аз на националната й се изкефих много! Супер яката Голфа! Джантите пръскат! ДОбре дошъл при нас! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
compact_ |
| ||
![]() Регистриран потребител #617 съобщения: 154 | Има хляб в това проектче ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Angel |
| ||
![]() Регистриран потребител #8717 съобщения: 17 | Днес след дълго отлагане се реших да пробвам отново да монтирам 4 буталното брембо което събираше прах в гаража. Естествено с нови маркучи и накладки текстар,312мм дискаве трв, 10мм фланци, флекс. Както винаги заваля пък и трябваше да тръгвам за работа и оставих нещата недовършени.![]() ![]() [ Редактирано събота 03 септември 2016 - 15:23:31 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Едосан ли си ?![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Angel |
| ||
![]() Регистриран потребител #8717 съобщения: 17 | ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Седи си и си пръска! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Много лайк!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Angel |
| ||
![]() Регистриран потребител #8717 съобщения: 17 | И след дълго отсъствие малко да допълна темичката с монтирането на черен кулер.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Моментът беше удачен и за монтирането на пръскалки на фаровете който взех от бмв е39 заедно с помпичката. ![]() ![]() И един мн скъп за мен подаръкът от едни приятели и съфорумци за именният ми ден метални педали от ТТ. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |