HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Golf Mk3 [Гошо Лошия!] |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Май, май няма да има грам боя по тия джанти ![]() Освен пастите и кичетата в комплекта, накрая се мина и с тази. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Това предпазва за да не оксидира ли? Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Ако на някой му трябва от въпросната паста, мога да предложа ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Ами не знам дали предпазва от оксидиране, но определено с нея лъсва много хубаво. | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Ами аз питам дали е такъв защото съм чел това: За да предпазите голият алуминий от окисляване,препоръчително е да ползвате нанопродуктите на Percenta, измежду които има такъв, предназначен специално за предпазване на алуминй. Използвайте по указанията за употреба на опаковката. Препаратът по никакъв начин не нарушава и не влошава постигнатия краен резултат. С единия(почистващия) се напръсква джантата,с микрофибърна кърпа се размазва,и се изчаква 30 минути,след което джантата се измива от мърсотията,и се подсушава перфектно,след което с другия(запечатващия) спрей се пръска върху джантата,и се полира с друга микрофибърна кърпа,като температурата в помещението трябва да е не по ниска от 5 градуса,и не по висока от 25.Като се нанесе препарата се оставя- не по-малко от 30 минути,след което се полира отново със същата кърпа и най-добрия резултат го дават да е след 24 часа. пп.преди да се нанесе запечатващия препарат,джантите трябва да са идеално чисти,без отпечатъци от пръсти и т.н. Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Само пасти съм използвал, няма нано покрития, няма керамики ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Да то и за тая паста пише, че предпазва. И това е добре защото голям алуминий оксидите доста бързо пък джантата все пак първа обира мръсотията ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Очаквайте скоро по плевенските улици ![]() Прясна снимка от преди 10 мин. Успях да ги завърша най-накрая.Имат си забележки, но като за първи път и за джанта набор 86 съм много доволен ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Пърфект са. Плевенската полиршкола върви към съвършенство ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
compact_ |
| ||
![]() Регистриран потребител #617 съобщения: 154 | Радват. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |