HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Golf Mk3 [Гошо Лошия!] |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Предлагам името на темата да стане "Гошо Лошия!" П.П: Не предлагам а наложих ![]() [ Редактирано неделя 08 януари 2017 - 19:53:46 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | А тоя голф, колко хубав става. Нямам думи! Браво, Сами! Джантите са бомба! Борбета какво ще го правиш? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Новия прякор май му отива ![]() Борбета съм решил да го продавам. Мисля, че с "новите" джанти,след като се освежат ще се получи по-интересно.Сега издирвам някакви болтчета М6х10мм, които да са подходящи за тях. Ще има заигравка и ще се старая да има и снимков материал. | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Айде дръж ни в течение, че джантите са много интересни и си заслужава да се работи върху тях. А я кажи малко повече за борбета, може и на лично ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Днес се занимавах малко със джантите.Свалих им боята, отдолу положението е задоволително, нямаше изненади ![]() ![]() ![]() Ето и едно импровизирано видео на процедурата -линк- [ Редактирано вторник 17 януари 2017 - 22:43:48 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Събрахме се двама-трима познати глупаци и бавно почнахме полирането на джантите.Машината е дело на Мъро и е бета версия ![]() ![]() При предишните опити за полиране на джантите, няколко от фейк болтчетата са се били скъсали и останали вътре.Идеята ми беше да ги извадя със шпилковадачи.При опита ми обаче шпилковадача се счупи в болта и се наядох на един голям ![]() ![]() ![]() През това време Мъро си редуваше шкурките и не е създавал проблеми, само дето гори малко повече ![]() ![]() Ето как изглежда борда изкаран до шкурка 2000 ![]() Решено е да се полира цялата джанта,имам обаче въпрос. Кога да боядисам черното в дупките за болтовете и отстрани на лъчите? Преди или след полирането ![]() Днес купих и ето този комплект, ще видим как ще се представи ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Имам един въпрос за една туба със златиста течност?!?!? | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Хаха,дейба... майтапа на страна,но е бензин омешан с нафта чиято историята е дълга... В "ателието"(а.к.а МазЪтЪ),спиртни напитки нЕма,че пречат на работата ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Добър вечер д'ге!![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Ефекта е поразителен. Тоя комплект на kwb май върши работа ![]() [ Редактирано вторник 31 януари 2017 - 10:08:43 ] Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |