HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ВАЗ 2107 Red Storm |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Як проект! Бравоо! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | В завършен вид ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | Рали Сливен наближава и трябва да загреем гумите с една заварка на 4.3 дифф ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Много е яка колата. Единственото, което на мен лично не ми харесва са червените брони, които се сливат много с колата. Иначе всичко е много найс! По-широки джанти ще има ли вбъдеще? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | Преди беше с черни и реших да разнообразя малко.По-широки джанти едвали защото и с тези си опира доста.Тези са 9ж отзад ако сложа 10ж или повече ще трябва да режа и да слагам раздувки от онея готовите които не ми харесват ако е нещо custom може.За сега се придържам към изчистен вид.Все още се колебая дали да я оставям евридейка или да и правя ролкейдж,пожарна система,седалка и по-тесни джанти със сликове. | ||
Най-отгоре | | ||
Koko |
| ||
![]() Регистриран потребител #686 съобщения: 35 | Усещам някъв опит да гониш визията на унгарските бегачки ама с тия тави е далеч от тях. "MK4" написа ... По-добре ги правете тия коли да вървят, не да се чуват... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | Да тези са само за визия другия комплект който съм замислил е oz rally или tekno runner с тях ще придобие завършен вид на унгарска "бегачка" | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | От днес колата се продава на нищожните 200км от основен ремонт.Ако някой може да ми препоръча чуждестранен сайт в който мога да и пусна обява ще съм му благодарен ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Damadjan-Racing |
| ||
![]() Регистриран потребител #8694 съобщения: 32 | ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Пух |
| ||
![]() Регистриран потребител #8703 съобщения: 4 | Пздравления за проекта! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 » | |