HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Hoodride Weekend |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Национална HOODRIDE-BG сбирка 2016 - Дискусионна |
Отиди на страница «1 2 3 ... 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
bbboiko2004 |
| ||
![]() Регистриран потребител #599 съобщения: 58 | За първи път присъствах и надявам се не пропосна повече такива весели събирания. when old VolksWagens got old, they get lower!! | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Доста са грозни, но пък да не е без хич...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано понеделник 27 юни 2016 - 16:55:26 ] Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Само това ли беше......... висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | А бе верно кво сички се умълчахте така... | ||
Най-отгоре | | ||
rookiehoodie |
| ||
![]() Регистриран потребител #8587 съобщения: 228 | Еми изпити, уволнявания, жени, коли, от всичко по-малко има ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | rookiehoodie написа ... Еми изпити, уволнявания, жени, коли, от всичко по-малко има ![]() ![]() Аз и ти ли ше мием ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
rookiehoodie |
| ||
![]() Регистриран потребител #8587 съобщения: 228 | Е стига, ние с тебе сме по месищата ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Zliq100 |
| ||
![]() Регистриран потребител #6380 съобщения: 668 | Ладата седи в гаража и буквално от националната не е мърдана и палена и е хванала паяжини че и трайка си седи отгоре още.А аз се съвземам финансово че месеца се оказа тежък ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Zliq100 |
| ||
![]() Регистриран потребител #6380 съобщения: 668 | Абе чува ли се нещо за официално видео от националната ? | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | и аз това се чудих ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 21 22 23 » | |