HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Hoodride Weekend |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Национална HOODRIDE-BG сбирка 2016 - Дискусионна |
Отиди на страница 1 2 3 ... 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Работим (НЕ)усилено по въпроса за сбирката. Спокич. Или по скоро паникьосвайте се. Местата ще са малко и ще е тотално само ВИП таа година ![]() Начи малко да тийзна - който иска да ивдва от сега да се подготви с по 20 камъка на нощувка. Парите ще потребват много резко и съвсем скоро. Преборихме се май за едно мноо добро место и трябва да се реагира бързо за кой иска да идва. Нема да има никакви изчаквания, защото просто не можем. Та слагайте под възглавницата по 20 кинта на калпак на вечер за капарото и като банкера Вик каже "старт" трее да се реагира светкавично..... Датите на 90 процента са както каза Крис 24/25/26 юни. Сиреч по две спанета. Съвсем сериозно го казвам горното за кинтите и капарото. Сичко ше е на мръсна газ. Подгответе се....... висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Утепа ме от информация ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | 20 на нощувка. Ама без ол инклузив - не включва жени и пиене... това е кой както си го направи ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Дано тази събота да разберем повече ![]() Аз парите съм ги събрал отдавна,само чакам обаждане от банкера! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Ами винаги сме събирали стойността на една нощувка във вид на капаро.Такива са и изискванията на гостилничарите по принцип за да може да резервираме в хай сезон... Та в случая капаро = 1 нощувка. Абе ше ви ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Ъъъъ резко не съм хепи ![]() Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
markas |
| ||
![]() Регистриран потребител #441 съобщения: 588 | Нещо ново няма ли да споделите? Нека следваме мечтите си. | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Скоро! | ||
Най-отгоре | | ||
rookiehoodie |
| ||
![]() Регистриран потребител #8587 съобщения: 228 | Скоро,скоро колко скоро.Капарото на кой ще се дава.Времето ше стигне ли за подготвяне на колите? | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | утре, утре | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 21 22 23 » | |