HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Малкия Фо-Фи |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Със спрей черен мат с 4 черни и 1 бял пак мат стана така а иначе ще затъмня и стаклата ама по на там че всеки 2-ри е с затъмнени и искам да съм различен :дд Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Ето я с новото кормило![]() И с ножа от голф 3 гти ![]() ![]() ![]() Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | мм махни тая емблема и номера надолу, тая чистачка така ли си седи или ти я прави? | ||
Най-отгоре | | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Ами под емблемата има дупка а и много ме радва емблемката а за чистачката не ми се копуваше друга и затова презацепих мотора и сега чисти с еднане е много удобно но е ефектно :д Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | На мен с ръждивия калник ми харесваше повече! ![]() Но колата радва много! На тавана не знам защо ми се струва че едно британско знаме ще стои много добре... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | Подкрепям Chris за знамето | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Защо британско бре? Българското не ви ли харесва? | ||
Най-отгоре | | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Още се чудя за калника дали да го върна :дд Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Fiesta |
| ||
![]() Регистриран потребител #8665 съобщения: 56 | Вече ще е с лилави джанти![]() И реших да върна ръждясалия калник но снимката е малко лоша ![]() ![]() Купи си Фиеста за да караш с двеста !!! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Червената емблема дразни окото! По-добре без нея | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 » | |