HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Старата Асконка |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
tipolino |
| ||
![]() Регистриран потребител #8592 съобщения: 14 | Здравейте имам Opel Askona тя сега ми е първия легален автомобил. Чудя се какво да направя по външния вид. Предложете ми нещо моля ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Добре дошъл! Колата изглежда доста запазена. Разгледа ли темите във форума? Нищо ли не ти хрумва като идея? Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
ugtuning |
| ||
![]() Регистриран потребител #6953 съобщения: 24 | Колата като че ли е доста читава. Моето мнение е да я направиш максимално изчистена, да я свалиш ниско и да и сложиш едни разширени железа. Това е според мен, но ти решаваш. Поздрави и успех с колицата. | ||
Най-отгоре | | ||
elektro |
| ||
![]() Регистриран потребител #67 съобщения: 351 | Добре дошъл! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано понеделник 11 януари 2016 - 18:13:33 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
tipolino |
| ||
![]() Регистриран потребител #8592 съобщения: 14 | Да читава е за смешната сума за която я взехме. 1,8 Карбуратор е 85 понита не знам колко са живи. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | тц keep it stock, чиста визия само леко надолу и някакви джанти, нещо като последната снимка | ||
Най-отгоре | | ||
ugtuning |
| ||
![]() Регистриран потребител #6953 съобщения: 24 | И оранжеви мигачи. | ||
Най-отгоре | | ||
tipolino |
| ||
![]() Регистриран потребител #8592 съобщения: 14 | Нещо не ме кефят оранжевите мигачи по скоро стоковите ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
tipolino |
| ||
![]() Регистриран потребител #8592 съобщения: 14 | А как да я сниша едва ли има койлове който ще станат за нея ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
hoongan |
| ||
![]() Регистриран потребител #4395 съобщения: 76 | Добре дошъл, колега! Koйлове не съм търсил, но намерих къси пружинки, мятай ги и забравай хаха ето ти линкче -линк- успех с начинанието ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |