HOODRIDE-BG :: Форуми :: Купува/Продава :: Продава (Авто-мото) |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Продавам Alfa 155 |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Пичове вече окончателно реших да продавам алфата и да взимам нещо със задно, та първо ще напиша тук. Колата е 93-та година, мотора е 1.8 с 8 клапана, 2 вала, 1 вариатор и се води спорт(демек не 129 коня ами 127 ![]() ![]() Като екстри има : ел.стъкла отпред, ел.огледала, централно заключване, климатроник на който му липсва компресора( за да върви повече и да гори по-малко ![]() Разход на гориво в София ми дава около 12-13/100 газ, а извънградско 8-9. Цена 1400 лева, като не е от най-твърдите. За контакт може да ми пишете във форума или да звъните на 0883 550 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано понеделник 28 септември 2015 - 15:33:42 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Качвам още малко снимки да има. Цена за форума: кой колкото или каквото даде, но все пак не съм на зор да я продавам..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Пичове, някой ако иска колата за 700-800 кинта да я отнася, че май ще си заминава на части... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Ако тръгнеш да я разпродаваш на части, бих взел волана ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | За заключване. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||