HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
"Щирлиц" е36 туринг |
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
uricatoli |
| ||
![]() Регистриран потребител #923 съобщения: 212 | Здрасти пичове.. Както казват "след като се ожени човек живота спира.." Та разведох се наскоро и живота започва отначало.. А с него и нов проект.. Взех си да си търкалям една количка за ежедневка.. За една седмица направих малко промени, които сега продължават.. ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Радвам се, че се появи отново при нас! Доста коли смени, обаче пак на БМВ се спря. Следях аз колата във фейса и нямам търпение да видя какво й предстои ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
uricatoli |
| ||
![]() Регистриран потребител #923 съобщения: 212 | разни работи ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
uricatoli |
| ||
![]() Регистриран потребител #923 съобщения: 212 | Няколко часа по-късно.. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Машалла! ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
uricatoli |
| ||
![]() Регистриран потребител #923 съобщения: 212 | Тези дни чакам да ми станат малко стикери.. А съм решил да дорисувам и задния капак.. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Много интересно...мислил ли си да дорисуваш решетката в частта на бъбреците? | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Човек,имаш адския талант!!! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
uricatoli |
| ||
![]() Регистриран потребител #923 съобщения: 212 | Мъро.. да чупя коли ли? Буайхахахаха Малко по-арни снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
snitch |
| ||
![]() Регистриран потребител #8438 съобщения: 71 | Браво! ![]() ![]() Gangsta rap made me do it....... by ICE CUBE | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 » | |