HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Hoodride Weekend |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Национална HOODRIDE-BG сбирка 2015 - Дискусионна |
Отиди на страница «1 2 3 ... 12 13 14 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Пичуи аз установих кое е най-гадноту жууoтну ... Майна с плевенска жилка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | и аз го написах във фейсбук - "мразим ви" ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Ще си сменям ника ![]() бтв,няма по гадни индивиди от гадните майни! Циецоо,туй дет рязах лука с него,как се нарича ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Неква универсална шпатула трябва да е ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Момчета, след събора останаха няколо удължителя и разклонители на ливадата. Никой не си ги позна и затова ги прибрах при мен. Единият се оказа на Ники от Варна и утре ще му го пращам по Еконт. Ако на някой му липсва да казва, за да изпращам ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Zliq100 |
| ||
![]() Регистриран потребител #6380 съобщения: 668 | Аммм то останаха и няколко бири може ли по еконт пак. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Хаха ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | пф дойде време да сваля матряла![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Нечовек си ти, Митаче! Нямам търпение да видя снимки и кадри от теб ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 12 13 14 » | |