HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Моя Мерцедес |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
sladura833 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8528 съобщения: 72 | Ще ти бъдa благодарен ако ми пратиш фотошоп със трите цвята. [ Редактирано понеделник 13 април 2015 - 22:43:07 ] | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Крис, извинявай, ама имах малко време и те отмених в заданието Ето грубо нахвърлено: ![]() ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Мноо радва магарицата. И един послепис за модовете - е пак ли мен чакате да преместя в подходящия раздел бре ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
sladura833 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8528 съобщения: 72 | нито един цвят не ми допада за съжаление. ![]() [ Редактирано сряда 15 април 2015 - 17:07:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
sladura833 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8528 съобщения: 72 | Нови предложения??? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Бонбонените цветове определено не стават!!! Нещо класическо... | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Черно върви с жълто, ако не 4 различни цвята, но без бордовете.![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Ето това намазах аз на фотошопа...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | ...а защо просто не са черни(изцяло или с полиран борд)? Много лошо седят цветни на тази кола според мен!!! | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | ![]() ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |