HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Bmw E30 Rat style |
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Здравейте колеги скоро не съм писъл. След като ударих на камък с 28-цата и се разпродаде на части си купих е30 произведена през 1989 год. Почнат е някакъв "проект" олекотена и където имала нужда е изкърпена. Коша е в отлично състояние. Ето и няколко снимки на първо четене ще има едно предна добавка bbs![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано понеделник 17 октомври 2016 - 00:28:42 ] Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Ето няколко снимки с някакъв брок б2 на белия лебед както каза неска една кака![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Вече извадих стария м40 с 2 дупки в блока и утре ше пускам времения м43![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Уау. Какво се е случило изскочила биела да види кой я тормози? какви са ти плановете за за колата? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Да излезна да види идиота който я покара 10 мин след като я купи. Еми нещо изчистено ще е още не съм решил Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Кажи чесно. Било е зверско мъчение. И аз чупих мотор по подобен начин, само че биелата не успя да пробие блока, а само направи огромна дупка в 3-ти цилиндър ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Даже са 2 дупките не е една Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3995 | Марти, веднага да издаваш новите придобивки за визията на колата! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Искам да искажа мойте благодарности към Пепи от Бургас който ми подари от неговия седан ръждивия калник и предната добавка![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Ето какво ше си има дъртото желязи м10б18 турбо ![]() ![]() ![]() Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 » | |