HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ваз 2101 |
Отиди на страница «1 2 3 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Днес се сдобих с нови джанти 16-ки и лепнахме стикера на форума ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
m408 |
| ||
![]() | Да не се расърдиш колега ама на олд скул кола тези "рога" стоят като на свинче-звънче....лично мнение. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Няма проблем колега, отворен съм за съвети и критика. До сега съм правил колата както на мен ми харесва и винаги съм срещал сходни мнения , надявам се този път да не съм направил грешка с тези джанти но ще видим като сложа 4-те и поработя по тях. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Днес сложихме и 9-тките от зад ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | 9-ките радват. Тея стикери сигурно крият нещо по боята, но яко дразнят | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Знам , доста хора ми правят забележка за тях , но постоянно ми идват нови неща за правене и поправката на калника остава на заден план... Събера ли двигателя и я подкарам ще го направя както направих на един приятел хондата.![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | +1 за джантите! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Здравейте колеги! Забавих се с джантите , но най-накрая са готови.![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Пух |
| ||
![]() Регистриран потребител #8703 съобщения: 4 | Яка тупалка,брат!постарал си се! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 | |