HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ваз 2101 |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Здравейте уважаеми колеги , искам да ви запозная с моят автомобил Ваз 2101 1972г. , който получих през 2007г едва 12 годишен.Тогава беше само купе с окачване без двигател и интериор, не след дълго започна трупането на опит и навлизане автомобилния свят. Колата претърпя няколко етапа на визията си тъй като с времето идваха нови идеи и възможности. Двигателя го правихме с баща ми 1200цц и останалото е мое дело. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Azul |
| ||
![]() Регистриран потребител #6631 съобщения: 210 | ЕЕЕЕ ти ме отепа с цвят човек!!!!!!!! Джантите 15ки ли са и фаровете оригинално ли намери за VAZ..цвета как се води? Ако и сложиш климатик я купувам ![]() ![]() Peugeot 406 Nortwest | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Цвета се води Игуана ( зелен металик ) Много съм доволен от цвета. Фаровете са кристални за голф 2 , предно стъкло триплекс с туниран сенник , седалки от алфа ромео 156 , твърд таван от ваз2107 + задно стъкло с реотани и големи стъкла на предните врати от същия модел с регулируеми от вътре огледала.Двойна стабилизираща щанга разпънка на коша усилвател лест коуст на орион с говорител кенлууд 12'' предна и задна линия на магнат. Ще снимам днес интериора и останалите доработки тъй като компа мие форматиран имного от снимките в процеса изчезнаха... Джантите са МИМ ЕТ13 7Ж аз и ги полирах първите ми джанти за полиране 15-ки с 40 мм фланци от зад и 15 мм от пред с раздути вежди. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
elektro |
| ||
![]() Регистриран потребител #67 съобщения: 351 | Много лачена Ладичка, браво за вложения труд и старание ![]() Харесва ми! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Благодаря! Голям кеф е някой да оцени труда ти ! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | Много свежа Ладичка продължавай в същия дух ![]() "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Аз преди седмица гледах снимки на колата във Фейсбук. Просто е невероятна ![]() Поздравления за добре свършената работа! пп. Ако снимките са с голяма резолюция, системата се затруднява с качването им и трябва да се пускат на порции ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Аз имам възражение към една от снимките. Защо си качвал тая грозна Четрифарка. Висока като Жип, с тия бели фарове(Без светофарните лампи). По колата няма какво да казвам, Чичовото си знае. Надявам се да ми помогнете да го навием да хване флекса със шкурката и да оправи предния ляв калник ![]() П.П. Кофти няма емотикони ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Vaz2101 |
| ||
![]() Регистриран потребител #417 съобщения: 15 | Благодаря ви , много се радвам ,че колата ви харесва. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Какво става в тоя Кюстендил, само яки руски олд скул колички излизат ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |