HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Audi 80 b3 (ThE bAtMoBiLe) |
Отиди на страница «1 2 3 ... 12 13 14 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | . [ Редактирано неделя 09 ноември 2014 - 03:01:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
stallion |
| ||
![]() Регистриран потребител #562 съобщения: 391 | Не че нещо, ама тия дневни светлини, или там каквото се водят, седят кошмарно... Понякога границата между rat style и илиенски тунинг е много тясна, избери си страна ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | закачих ги на вратите като се отворят тогава светят | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | stallion написа ... Понякога границата между rat style и илиенски тунинг е много тясна, избери си страна ![]() Огромна е разликата, адаш ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stallion |
| ||
![]() Регистриран потребител #562 съобщения: 391 | Казах понякога, тъй като всичко е въпрос на разбирания ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | niksanchoooo написа ... искрено се извинявам и затова я махнах бех направил наставка от друга броня са сам я махнал и сам без нея пак се извинявам Ще те помоля, да обърнеш внимание на тази тема: -линк- Благодаря! | ||
Най-отгоре | | ||
m408 |
| ||
![]() | Изолирбанд на фаровете, лед циганийки и висящи играчки по бронята... Бате, stallion е прав, вече си в друга секция от "тунинга" :X | ||
Най-отгоре | | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | То и аз имам изолирбанд на фаровете ![]() "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
bmwlado |
| ||
![]() Регистриран потребител #92 съобщения: 117 | Нека колегата не си мисли,че някой от форума има нещо против него или колата му.Момчетата и момичетата(тук има доказано уникално такива)се опитват със съветите си да го насочат в правилната посока.Успех. | ||
Най-отгоре | | ||
stallion |
| ||
![]() Регистриран потребител #562 съобщения: 391 | m408 разбра какво имам предвид, точно изолирбанда на фаровете един "граничен" елемент между rat-а и... ами онова, другото ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 12 13 14 » | |