HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Audi 80 b3 (ThE bAtMoBiLe) |
Отиди на страница 1 2 3 ... 12 13 14 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | Здравейте понеже съм нов незнам как да процедирам. [ Редактирано четвъртък 16 октомври 2014 - 00:42:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | това е моето ауди ама приятелите ми го кръстиха батмобила и така почнах![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | .![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | имах останал червен карбон и реших да да си направя малко лепенки ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | / [ Редактирано сряда 05 ноември 2014 - 17:45:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | намислил съм да има направи си сам зъбки нещо подобно на снимката ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Добре дошъл, давай с зъбките. Кюстендил? Хайде неделя с нас към София | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | Да от Кюстендил съм ама сам студент в Благоевград и сека неделя патувам Кюстендил , Благоевград и няма да има време по натам | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Интересно не можа ли да измислиш нещо по-оригинално, а трябваше буквално да прекопираш рисунките от моята броня. Не че са някви шедьоври, ама не е никак оригинално... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niksanchoooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #8023 съобщения: 91 | искрено се извинявам и затова я махнах бех направил наставка от друга броня са сам я махнал и сам без нея пак се извинявам | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 12 13 14 » | |