HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Малкия Половер :D |
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | Реших че е време да пусна една темичка за моето малко извращение ![]() Още е в процес на разработка но скоро ще стане нещо и аз не знам какво обаче ![]() Ето малко снимки на малкото половерче ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За сега толкова но съм предвидил още неща ![]() "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | 0-100 eventually ххаха това описва и моята. Как захвана халогените, понеже мисля да лепна един на бронята и по какъв начин лакита ръждата? | ||
Най-отгоре | | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | Еми халогените са с болтове за бронята те са си в комплекта. Ръждата си я пръснах с лак просто,тя на снимките изглежда по лъскава защото е мокра от мивката още. "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
SounderJDM |
| ||
![]() Регистриран потребител #5521 съобщения: 176 | Очертава се хубаво проектче при теб. Хвана ми окото тази осичка. С тези халогени ми прилича на някаква ралиткаджиика. I love VAGinas хахаха това ме разби ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Прави каре на капака докато не съм те изпреварил ! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | Нема да има каре отказах се сега ми дойде друга много болна идея ![]() "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Браво! Време беше наистина! Халогените са тамън! ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
406 |
| ||
![]() Регистриран потребител #7357 съобщения: 124 | Еииии аз вчера си поръчах миниончето без да знам , че и ти имаш такова ... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
chocoz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8127 съобщения: 97 | Май халогените крещят ЖЪЛТООООО ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | chocoz написа ... Май халогените крещят ЖЪЛТООООО ![]() Ооо да! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | |