HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Снимки и видео :: Видео |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Клип на форума |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Ето какво направих днес... едно клипче със коли от форума... За сега го има само на facebook страницата на hoodride-bg, но не знам дали ще можете да го видите без регистрация. ?ма го и във vbox7 В youtube, обаче с друга музика, защото със старата има?е проблем в youtube А ето който иска да си го свали линк към zippyshare.com Надявам се да ви хареса и да нямате нищо против, че използвах снимки от темите с ва?ите проекти ![]() [ Редактирано събота 21 ноември 2009 - 22:05:18 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
andreyo |
| ||
![]() Регистриран потребител #10 съобщения: 193 | Браво братле но на това парче трябва скоро да има и rolling shots или малко клипчета в движение стил;wagenwerks video. Евала за клипа ,работата и идеята ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | andreyo написа ... на това парче трябва скоро да има и rolling shots или малко клипчета в движение стил;wagenwerks video. ами когато се събереме задължително ще направиме такова общо видео, а иначе ако всеки заснеме поотделно своята кола по този начин, също ще се получи хубав клип, когато се навърже ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | големо БРАВО. екстра е. чак ме фана срам и ?е зема да поработа тия дни по "сутиенчето" висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Клипа е уникален ще ме зариби? да карам цяла зима с лятните гуми и да правя постоянно снимки ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Браво,супер клипа!Само музиката нещо не ми допада,но не е фрапиращо ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Браво добро е клипчето Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
mk2_golf83 |
| ||
![]() | направете ново клипче с новите попълнения ![]() | ||
Най-отгоре | | ||