HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Ваз 2103 [Гадкий утенок] |
Отиди на страница «1 2 3 ... 17 18 19 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Заваля снежец и ние с баба лада решихме да се позабавляваме, Показвахме на западните коли как се катери в балкана, как се кара на страни.![]() ![]() ![]() по някое време отказа уреда за Температура на водата(окзасе извадена букса на датчика). ![]() И след около 150км стабилно каране, повечето станично ![]() Съшо така им показахме и как се влизаш в канавката със 60км/ч ![]() ![]() ![]() пораженията са подбита задна лява врата и счупено огледало(за огледалото ме е най яд) ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | 150км? Кой дърпа така на последната снимка, ще изкорми рамката на вратата. | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Общо за 2 дена и се паднаха над 200 км яко раздаване на газ. Не мога да го позная оптимист е. Скъсахме метално въже при опит да я извадим, ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | И все пак, макар и малки и незабележими продължаваме с подобренията по колата. Сдобих се с раздвижна зъбчатка за разпределителния вал и нови водосточни лайсни за тавана. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Въобще не си държа на думата, ама хич. Това да ти изгори централния бушон е лошо, изведнъж се . Какво се случва в момента. Купих нов спортен разпределителен вал 282 градуса, леко пипана глава, за храненето на мотора ще се грижат ето тези близнаци. Вала пристига утре, както и утре ще си взема и главата![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Да си вдигна малко темичката, по колата развитие има, макар и от към двигател само. събрах мотора, с леки перипети от към ударени клапани, продължих и монтирах спортния разпределителен вал стоковата ми глава. резултата е приличен. ето един клип -линк- ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Snuupy |
| ||
![]() Регистриран потребител #8316 съобщения: 43 | Браво, много добро ускорение си постигнал за тази машина, евала за ентусиазма! | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Колкото повече я карам, толкова повече удоволствие ми доставя да я карам. на всичкото от горе съм и с нови джанти ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
O4ka7a |
| ||
![]() Регистриран потребител #8195 съобщения: 172 | Мечтите се сбъдват! Имам си вече така мечтания ЧЕРВЕН КОЖЕН салон. Салона се нуждае от пране и малко тапицерска работа.![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Zliq100 |
| ||
![]() Регистриран потребител #6380 съобщения: 668 | Страааааашшноооо! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 17 18 19 » | |