HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Служебния хънтър |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Бе аз се ебавам с таа "лонг пайп". Нема така да седи ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Тъкмо си викам "И джипа тръгна по пътя на Ситроена хах" ![]() Махни я тая шарения без нея е по-добре. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Благодарение на Бързите нинджи ![]() ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Гласувам за фотосесия със Субарото във естествената им среда ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Мерсаж на Фотографа . И МНООО гоуемо МЕРСИ на Гърчавия за свързването на фариките ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Мен,това така на капака ли ще седи?Малко не на място ми се чини... Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Супер яко е според мен ![]() Айде ся да карат на дълги де ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Безумно! ![]() ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Абе аз бях много против като чух къде иска да ги слага. Мислех, че нищо няма да се вижда от тях ![]() Обаче на живо стоятсупер яко! С Павел даже се возихме и фаровете изобщо не пречат на видимостта! Само тръбата и крайните халогени много лъщят и трябва да станат черни според мен. Иначе виждаме как почва да изгрубява паркетника вече ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Ааа, че нема да има лъскаво нема да има. Ма беше тъмно и дъжд и не видехте предната решетка как й избега лъскавината. Така ше стане и с тръбата и фаровете.... А решението е = ШКУРКА ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |