HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Служебния хънтър |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Байряка беше ясен ( чудих се и за скинхедските между другото) . Ама мноо цифри тия дългите антени бре. И чаках да изпадне нещо на далИвера. Е тва е байряка, а отдолу на кои се чудех също. Ама тоя "дет ор глори" беше последна бройка и си казах "нема кво да му мислиш,че после ща е яд" и биднах . ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 13 май 2014 - 00:07:12 ] висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Нали се сещаш, че в БГ Skinhead е = расист/скинар/тъпанар и язък за социалното движение и идеята за знамето ти. Аз също тропосах едно "ежедневно" мини пиратско на антената, ама не от "купешките" ![]() ![]() [ Редактирано вторник 13 май 2014 - 00:15:38 ] Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Малките детайли... Остава и Паф да ми земе стикерите некой ден ![]() ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Най-накрая още една човешка снимка щот мойте фотографски способности са като на Свеа ![]() ![]() ![]() До месец мисля, да има и други промени по бебемобила ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Не, че нещо - ама още една стъпка към класическата селяния ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Redneck zombie hunter? Махнал си и LED лампите ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Мен емблемата много ме кефи вързва се с фаровете . ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
chocoz |
| ||
![]() Регистриран потребител #8127 съобщения: 97 | ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Некой говореше за лонг пайп ![]() ![]() ![]() Проблема е, че все бързам и не го изрезах а направо го сгънах, па и не го занитих ми го стегнах направо със скоби. Абе старост - изкуфелост. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Бахчи селската пръчка ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 » | |