HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Audi A4 B5 (Rat Monkey) |
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 14 15 16 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | Azul написа ... Ще седи убийстяено има едно Пунто в Варна с оталянския флаг. .. седи страхотно на светъл цвят. .. и аз се бях замислил за моята ноо засега проекта е замръзен пффф ще е яко да направим цяла серия коли със флагове ![]() I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | Ето това е за сега дизайн-а за тавана... чувствайте се свободни да изразите мнение и препоръки ![]() ![]() I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | На мен ми допада много! ![]() Аз лично нямам търпение да видя маймуната от Family Guy на капака! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | И мен ме кефи, особено това с английската кралица на немски. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | BukTop написа ... И мен ме кефи, особено това с английската кралица на немски. ![]() ![]() аз си мислех да е още по абсурдно и да го направя с оригиналния шрифт на албума God save the queen! на Sex Pistols I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Давай! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | Chris написа ... На мен ми допада много! ![]() Аз лично нямам търпение да видя маймуната от Family Guy на капака! ![]() приятелката ми ми направи суичер по повода ![]() ![]() I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | Ето ви малък тийз ![]() ![]() ![]() I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
359freeride |
| ||
![]() Регистриран потребител #6633 съобщения: 130 | Удариха ме странично хора дайте идея за десния калник ![]() I've not failed... just found 10 000 ways that don't work! | ||
Най-отгоре | | ||
shibandostaw4ik |
| ||
![]() Регистриран потребител #6828 съобщения: 46 | Зашииго и където е пукнато применро му направи изкуствена ръжда.... OUT OF SPACE EVERY TIME | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 14 15 16 » | |