HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Опел Манта Б 20SE Турбо |
Отиди на страница «1 2 3 4 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Ето малко от мен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
Flipmode91 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8308 съобщения: 185 | Уникална е мамбата истински мъсъл кар ![]() "A car has its own emotions and heart. You have to understand it and love it accordingly." | ||
Най-отгоре | | ||
Azul |
| ||
![]() Регистриран потребител #6631 съобщения: 210 | Страхотна поздравления за работата ![]() Peugeot 406 Nortwest | ||
Най-отгоре | | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Твърдо това не са джантите просто това има за момемнта, а и най малкото ми трябват два фланеца по 40мм за от зад. Иначе за цвета слагат го на Opel Corsa OPC 2006 г. Просто по каталог когато гледах цветове ми допадна лека перличка има вътре много е готин : ) Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Винаги съм й се кефил на тази кола. Надявам се скоро да я видя и с новата боя... а в бъдеще и с по-подходящи джанти ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
elektro |
| ||
![]() Регистриран потребител #67 съобщения: 351 | Супер е станала до тук Мантата! Като се снижи ще е още по-хубава. ![]() ![]() [ Редактирано петък 17 октомври 2014 - 22:59:50 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Ааа колата на Шибания Доставчик ли ![]() ![]() Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Здравейте колеги ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
Azul |
| ||
![]() Регистриран потребител #6631 съобщения: 210 | Клиповеееее клиповеееее ![]() Peugeot 406 Nortwest | ||
Най-отгоре | | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Имам две клипчета които не са нищо особено, но специално ще направя едно по хубаво ![]() -линк- -линк- Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 » | |