HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Опел Манта Б 20SE Турбо |
Отиди на страница 1 2 3 4 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | Здравейте колеги, като за начало казвам се Кристиан и съм от София.Лятото на 2012 година се сдобих с една Мантичка в доста пропаднало състояние, колата е от 1978 година. Като цяло вътре имаше израстнали храсти, много изгнила беше. Изкърпих я основно и сложих оригиналния и двигател 13S 75 коня. Подвижи се половин година с него и реших, че трябва да сложа нещо по съвременно от карбуратора и сложих 20SE който е 2000 кубика 122 коня. Заигравката беше голяма, наложи се доста неща да се преправят, като кардан, тунел, лапи на мотора, картер, маслената тръба, магарето на кутията и още един куп работи. Стана всичко точно. Оказа се че колата заводски е със 4.30 диференциал който ми дойде вече прекалено къс особено за дълги разстояние беше мъка и направих бартер за него срещу друг диференциал 3.67 и оригинален рекаро салон за манта Б с подгрев направен / модерна работа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 25 август 2015 - 00:00:31 ] Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3995 | Здравей и добре дошъл при нас! ![]() Виждал съм я на живо не веднъж, много е красива. Единственото, което не ми допада в колата са джантите, но това си е лично мое мнение ![]() ![]() Поздравления за добре свършената работа и страхотната реставрация! Можеш да качиш повече снимки в сегашното й състояние ![]() ![]() пп. Само ще те помоля в бъдеще да качваш снимките на форумния сървър ![]() ![]() Поздрави! [ Редактирано вторник 03 декември 2013 - 11:37:22 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 321 | УУУУ добре дошъл Крис . Това за джантите му го говоря и аз , тези металните и седят супер ![]() [ Редактирано вторник 03 декември 2013 - 11:40:47 ] Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
jocha |
| ||
![]() Регистриран потребител #1934 съобщения: 442 | Колата е супер и Мантичките са ми слабост...но и аз ще се съглася с мнението за джантите, при мен като чуя манта и първото нещо, което ми излиза пред очите е ATS Cup... ![]() [ Редактирано вторник 03 декември 2013 - 11:44:50 ] VW + low = orgasm | ||
Най-отгоре | | ||
kristian |
| ||
![]() Регистриран потребител #6884 съобщения: 14 | За снимките се извинявам, а за алуминиевите джанти... съм на 100% съгласен с вас ![]() ![]() ![]() Opel Manta B 20SE | ||
Най-отгоре | | ||
roro |
| ||
![]() Регистриран потребител #366 съобщения: 325 | Криско добре дошъл във форума и от мен. Най накрая я пусна тука Наполеон го е казал човека: 1 - " Всички жени са к*рви с изключение на майка ми и сестра ми. Но, да не забравяме, че и те са жени" 2- " На бял лист не се подписвай и на х*ят си не уйдисвай" | ||
Най-отгоре | | ||
shibandostaw4ik |
| ||
![]() Регистриран потребител #6828 съобщения: 46 | Браво почваме да се събираме един по един.... ![]() OUT OF SPACE EVERY TIME | ||
Най-отгоре | | ||
DorkstaR |
| ||
![]() Регистриран потребител #78 съобщения: 2478 | Аз пък я виждам с някви жанСи тип "Mangels", все пак си е Европейски Мъсъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А и мисля, че и цветово ще седят добре ![]() ![]() ![]() Driving definitions: Understeer is when you hit the wall with the front of the car and Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and Torque is how far you take the wall with you. | ||
Най-отгоре | | ||
Presli |
| ||
![]() Регистриран потребител #6525 съобщения: 16 | Красота!Има страшно много чар в тая кола... | ||
Най-отгоре | | ||
shibandostaw4ik |
| ||
![]() Регистриран потребител #6828 съобщения: 46 | Тези джанти са супер и за него, но за момента неможем да си ги позволим и двамата... Можем само да си мечтаем за тях ![]() OUT OF SPACE EVERY TIME | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 4 » | |