HOODRIDE-BG :: Форуми :: За сайта и форума :: За форума |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нови раздели? |
Отиди на страница «1 2 3 4 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Аз лично не фащам логиката при положение,че има и говорилня и офтопик!? Ама ако има идея да се прави ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2852 | бе то май е да има некъде събрани и коли на хора не от форума.видени,на приятели от изложения и т.н.... ма па верно колко ли рат коли ?е видим ей така по улиците у нас ![]() ![]() ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | Аз имам предложение,за тема може да не е раздел.Темата да е за Най-оригинална снимка на вашата кола! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Хубава идея ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Аз го разбирам,като на яко място,или под як ъгъл,или с як обектив,нещо такова май а?! Ако е така да даваме на madcap челното място направо... ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | ми в смисъл "оригинална" нещо ново интересно авангардно | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | madcap няма да участва,че ще ни отвее | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | vackooo написа ... madcap няма да участва,че ще ни отвее Би трябвало всеки да има право на участие. ![]() Колега, пусни темата за "най-оригинална снимка" в раздел "Основен hoodride форум" или "Снимки и видео" ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | +1 ! ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | А нещо от рода направи си сам? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 » | |