HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
FIAT Coupe-началото. |
Отиди на страница «1 2 3 ... 20 21 22 23 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Имах премеждия с болтовете, но ги нагодих...Хаха...Та ефекта е това. Следва рязане.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 791 | Ще става драгстер! ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
qnchev |
| ||
![]() Регистриран потребител #8734 съобщения: 78 | Найс | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | От каква кола са тия вежди, Стеф ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
stefan_milev |
| ||
![]() Регистриран потребител #4380 съобщения: 495 | Е как от каква...Голф 2 разбира се;)Преправих ги много добре. Даже влизат в улейте, но съм още на кантар да ги сложа, че малко се разваля линията на колата. [ Редактирано вторник 11 април 2017 - 19:16:50 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Слагай ги не му мисли въобще ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
ivanko_rav |
| ||
![]() Регистриран потребител #68 съобщения: 27 | Не пасват на цепките,косо сочещите линии на калника, които са фацата на колата ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Да ясно, но пък без тях първо много ще каля колата и второ може би ако резне със шлайфа малко на ръба на веждата ще се получи доста добре. Лично според мен не точно тия линии правят целия облик на модела ![]() Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Ако се откажеш от тях, аз ще ги взема... Заплюх се ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Абре Стеф що те нема за срещата уе?????? висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 20 21 22 23 » | |