HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Опел Вектра А |
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 16 17 18 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Мъро, чак сега ти изчетох темата... Много яка е станала колата! И да, +1 за жълтата емблема! [ Редактирано понеделник 12 август 2013 - 19:26:59 ] | ||
Най-отгоре | | ||
jocha |
| ||
![]() Регистриран потребител #1934 съобщения: 442 | +2 за жълтата емблема VW + low = orgasm | ||
Най-отгоре | | ||
CeCko2 |
| ||
![]() Регистриран потребител #332 съобщения: 287 | Много ми хареса графита на калника, защо си го махнал? | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Не съм... бе само фотошоп!Ще видим зимата,може да измисля някоя щуротия ![]() Ново няма... само мивка и каране... тези дни(малко съм контузен,инак днес го почвах...) ще сложа вече най накрая Рекарото и съм замислил още някоя друг нотка. Ей,само ме разколебавате за тая емблема... и черна и жълта ми харесва ![]() ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Ехее аз отдавна заглеждам колата ти по снимките, ама тя е станала много яка наистина! Според мен ти трябват жълти мигачи и хром емблема. Едни пружини и отзад също, а гумите дето ти казах, че имам на колата са ми аз още не съм ги снимал. Ама кажеш ли само, че искаш снимам, смъквам и т.н. нямаш никакви проблеми ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Ех,пълни ми се душицата като прочета градивна критика ![]() Хром,не... не обичам лъскавите детайли... Жълти мигачи,струва ми се прекалено,утре за оранжево фолио ![]() Относно гумите,май ще търкалям тези,че "бюджет" йок... Но ще те държа в течение! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | И такаа,оказа че сменянето на седалки от "стара" на фейслифтова Вектра си е приключение... Но няма да влизам в подробности,че ще изтъркам копчетата ![]() На кратко,последва смяна на шейни и много реплики по български ![]() Получи се голям контраст,но пък кефа е нечовешки! Утре съм на тест - извън градско ![]() ... и ако всичко върви по мед и масло,от понеделник продължаваме! Ето някоя друга снимка : Първата е със старите седалки... ![]() ![]() ![]() ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
jocha |
| ||
![]() Регистриран потребител #1934 съобщения: 442 | А така друго си е да ти ръби рекарото ![]() ![]() VW + low = orgasm | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Вчера напазарих фолиото... и днес не издържал,разлепих едно парче пробно,че не се трае ![]() Очаквах цвета да е тъмно оранжев... но уви,мигача седи сякаш е на детска играчка... грам не ми допада,но въпреки това ще облепим и двата утре вечер при бат Калин. Дайте мнение! Спазарих и некви(нямат останала боя по тях...) пружини за отзад,та ги чакам тея дни да пристигнат. ... и неква случайна сМинка ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 27 август 2013 - 20:14:23 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Не знам на живо как е,но на снимката седи много яко с оранжеви. Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 ... 16 17 18 » | |