HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Опел Вектра А |
Отиди на страница 1 2 3 ... 16 17 18 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | От няколко дена се колебая дали да пускам тема,но сметнах че съм напреднал(макар и малко). Да се запиша и аз сред творците ![]() Та за тези от вас който не ме знаят - казвам се Мариян на цели 24г,от Плевен. Малко инфо за бабата : 95г(фейслифт ![]() Сдобих се с нея през 2007г,роднина ми я докара от Холандия на реални 284к от първи собственик.Претърпяла е челен удар,та бронята има цепнатина и лепено,фуга м/у предния капак и калниците,и десният калник е една идея по-тъмен от останалите детайли. Изгубих снимките както я взех,но бе със железни 14" и леко провиснала броня... (нищо интересно демек). Да минем на съществената част! Ето няколко снимки в самото начало(2009). На една от снимките се вижда капачката на резервоара,леко модната... ![]() Един ден реших да сваля и боядисам решетката черна(гланц),добре стана,и в същия ден скочих в една грозна хралупа,та едната джанта леко се огъна... и сложих х2 железарки малко по-рано(на 4така снимка) Очаквайте продължение... ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано сряда 19 февруари 2014 - 17:44:14 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Както ще видите от следващите снимките,джантите бяха в ужасно състояние... не разполагах със средства за новите,та реших да оправя тези и се почна едно мъдрене,чудене,разглеждане и подбиране на цвят... дилемата беше адски трудна... и си казах че за най лесно,ще бъдат черни... уви обаче не срещнах нито един съмишленик на идеята... Почна се едно шкурене... зануляване на бордове... страхотия... Съвсем случайно се заговорих с един познат рисуващ графити,та той ми предложи нещо щуро и необичайно за нашата родина,а именно някакъв топъл/ярък цвят. Крис направи някой друг фотошоп и на шега реших да е светло синьото от първата снимка... а въпросния познат ми предложи да направим и графит на калника,понеже един прекрасен ден на някой кретен/кифла не му е стигнало място и решил да се подпре в калника... Уви не успяхме да се договорим с художника и идеята пропадна... Почнах на ново да си блъскам главата... докато една вечер Самуйл ме рече - "ми жълто бе,кво го мислиш?!"А аз бях адски скептично настроен!Но си казах - ще опитам,пък квот стане! Тук е момента да отбележа че идеята за сиво жълтата концепция не е копирана от Пламен(АЕ86).До колкото помня,ги боядисахме с ден-два разлика! Тъй като не разполагам с компресор се допитах до един познат имащ такъв,уж щяхме да свършим работа... но пак греда... та се принудих да използвам спрей... Навън бе около -10 и сняг до коляно,та всичко се случваше в мазата ми... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 30 юли 2013 - 16:48:50 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Една от джантите бе готова за боя.Не разполагам с компресор,та попитах един познат... каза че няма проблем,но се покри... та пак греда... Спрея ми бе алтернатива. Почнах да обикалям и да търся подходящо жълто... след малко сравнение го намерих. Затиснах готовата джанта и почнах да ръся... Всичко се случваше на лампа в мазата ми под лампа.Съответно цвета седеше нещто средно м/у син,зелен и жълт ![]() ![]() Изчаках зимата да отмине и последва монтаж... Е този цвят под лампа нямаше нищо общо с този на дневна светлина!А аз бях най щастливото к@пеле този ден ![]() ![]() Още същия ден започнах останалите джанти усещайки пеперуди в стомаха си ![]() Една позьорска на шприц ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 30 юли 2013 - 17:05:22 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Джантите бяха монтирани,но ми седяха постно... липсваше нещо... Един ден седейки на един камък срещу нея и зяпайки я... ми дойде просветлние ![]() Маската бе гланц и ми бодеше в очите,реших да я направя матова, и емблемата жълта.Капаците на огледалата бяха нещо от рода на сиво(няма толкова гнусен цвят...),рамената на чистачките пък бяха почнали да остават без боя... та се почна разглобяване,шкурене... и воала,вече започна да прилича на нещо ![]() Пак неква позьрщина набързо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано вторник 30 юли 2013 - 17:22:16 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Продължавам с пълна пара ![]() До тук добре,но хралупите в калника бяха фрапиращи... Бях тръгнал да търся пружини и Асен съвсем случайно ми подмета че имал предни KW свалящи със 60мм.Офертата за тях бе нереално добра! Повозих ги няколко дена в багажника,след което последва закупуване на нови дискове и накладки за отпред... и същевременно съчетах монтажите. Предницата падна предоволно,да ще кажете може още,Но няма как тъй като излизането от пред блока ми си е приключение на тази височина!Не искам да мисля,ако я смъкна още кво ще става... Отзад за момента стърчим ![]() Да отбележа че бях в еуфория цели две седмици... сън не ме ловеше и само зад волана сядах ![]() Очаквайте продължение... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
AE86 |
| ||
![]() Регистриран потребител #370 съобщения: 335 | Ма боже.Като ги съберем двата варела ще е епична гледка ![]() "Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш." Walter Röhrl | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Eee с тая стойка прилича на кола бре ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Да,да ще стане лудница ако ги наредим ![]() Малко съм объркал реда,но тва е от мерак ![]() Оригиналния плат на тавана бе провиснал,покафенял... та един ден случайно се сдобих от познат със един доста приятен на цвят плат - петролно синьо. Ханс е преценил че самата "кора" е било по лесно да се направи от някаква смола и нишки... е няма такава смрад за чистене,но резултата си заслужаваше! Уви обаче след 2 месеца,плата почна да се разлепва в задната част,та в скоро време му предстой ново залепване! Лепих го със Селт,не го ползвайте! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | От доста време исках жълти фарове... сега бе момента да станат факт! Самуйл и Калин лепят фолиото,аз ги снимам подскачайки от кеф ![]() ПП:Не обръщайте внимание на двигателя,не си заслужава чистене ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Krismars |
| ||
![]() Регистриран потребител #420 съобщения: 140 | Много добра работа! Количката изглежда супер свежо. Според мен мигачите с едно оранжево фолио ще станат доста по-добре? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 16 17 18 » | |