HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Леко ръждив Москвич 2140 турбо |
Отиди на страница «1 2 3 ... 16 17 18 19 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Евгени |
| ||
![]() Регистриран потребител #3868 съобщения: 104 | Следните снимки са от преди нова година та мързела е голям ~![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цъкайте по едно око и тук ![]() -линк- | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | Кога ще го видим по пътищата? | ||
Най-отгоре | | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Какви са тия малки турбинки ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
mitaka_gt |
| ||
![]() Регистриран потребител #8687 съобщения: 2 | Страхотна тема! прочетох я на един дъх! Ще следя с интерес | ||
Най-отгоре | | ||
Евгени |
| ||
![]() Регистриран потребител #3868 съобщения: 104 | Съжалявам че се движа толкова бавно , знам аз как следя проекти и нямам търпение да се завършат, но явно да правя неща ми е по-гот отколкото да ги използвам ![]() Преди известно време транспортирах купето на село , уш да заостря вниманието си <hihi> не се получи , но и времето не беше много добро за работа на открито колегата го нацака преди да го качим на платформа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() на следващия празник съм и рожденник , а и се събират няколко дни , дано времето е добро за още работа ![]() Цъкайте по едно око и тук ![]() -линк- | ||
Най-отгоре | | ||
mitaka_gt |
| ||
![]() Регистриран потребител #8687 съобщения: 2 | случва ли се нещо по проекта? | ||
Най-отгоре | | ||
Евгени |
| ||
![]() Регистриран потребител #3868 съобщения: 104 | случва се , бавно и рядко , но отказ няма ![]() и така ламарините добиха , почти всяка сутрин , срещания цвят ![]() ![]() е сам се прецаках , но все пак падна лесно с шкурки и телени четки за 1 ден стана такъв цветът ![]() имах проблем със сходимоста на задницата при хода на окачването и бях тръгнал да правя безмислици, но простотата ме осени навреме ![]() ![]() използвах една от осите по които се движи шенкелът и направих удължение което закрепих към носача , с възможност за "реглаж" ![]() ![]() и така получих нулева промяна на сходимост и предницата също се уточни , размених вече скъсените рамена на шенкелите и получих по-голям ъгъл на завиване като преди това рамото и кормилната щанга почти заставаха в една линия и ми запъваше волана , но сега е друга работа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цъкайте по едно око и тук ![]() -линк- | ||
Най-отгоре | | ||
Blad3maz7eR |
| ||
![]() Регистриран потребител #8736 съобщения: 317 | Следим с интерес колега и аз я изчетох на един дъх и много се впечатлих от уменията ти. Направо тия по дискавъри ряпа да ядат ![]() [ Редактирано понеделник 24 октомври 2016 - 20:19:11 ] Кораба майка вече е и във фейсбук @HoodrideFIRAT | ||
Най-отгоре | | ||
shokwave |
| ||
![]() Регистриран потребител #8730 съобщения: 41 | просто ненормално.....Думите не стигат за тва което мисля.Евала просто!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
dinkow |
| ||
![]() Регистриран потребител #8511 съобщения: 248 | Майкоооо!! Давай да гледаме... Пълен си с идеи. FB:PhotoMonkeys|I Love RAT Style|Volvo V40! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 16 17 18 19 » | |