HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Old School |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
the low Wabant |
Отиди на страница «1 2 3 ... 14 15 16 17 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Много ме кефи колко небрежно изглежда колата... just droped, е така... Единственото, което й липсва са по-ретро джанти... Тия ми идват много ралиджийски ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Мислил съм си за BBS Mahle, но ще станем 2 с почти еднакви джанти. | ||
Най-отгоре | | ||
BoXser2000 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8609 съобщения: 40 | Хехехех голяма стойка извади ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Аз май те питах преди, ама...![]() Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Вчера присъствах на дванадесетия национален Трабант фест в Лозница. Колата отпред легна още повече, след като ресора улегна и се oдруса ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 772 | обмислял ли си да го пребоядисваш | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Наскоро счупих притискател. Е, вече е сменен, и колата отново се движи. Има и една нова придобивка, която още не знам кога ще монтирам.![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Дето се вика, каране като за последно ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Нещо ново. След като я завърша ще кача хубави снимки.![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Ябълка |
| ||
![]() Регистриран потребител #3389 съобщения: 143 | Ето малко новости по колата. Клетката бе боядисана в бяло. Монтиран е и волана който чакаше от доста време. Сменени са и предните мигачи с прозрачни. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано събота 12 март 2016 - 20:30:43 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 14 15 16 17 » | |