HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
VW polo 6N2 [ ROLO №2 Леки промени ] |
Отиди на страница 1 2 3 ... 9 10 11 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | привет на всички.реших да ви покажа едно поло все още прясно без нищо бутано по него като за начало ще сменя джантите(това ми е любимото занимание) ще взема едни койлове (и имам мунингована кола ......поне според едни форуми) няма да се спра с това ..за начало мисля да направя малко черно-бели стикери,(много ми хареса как стоят на черно) и като ми писне ще премина към изчистена визия ето и някой др семпла снимка в момента подготвям едни 14-ки пирели цялостно полирани за първо време и общо взето за 8 дена това е : ето и една снимка как стоят на модела 6н2 ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано събота 26 октомври 2013 - 13:56:06 ] ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
stallion |
| ||
![]() Регистриран потребител #562 съобщения: 391 | Страшнаа! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | стопчетата за сега остават тези плана е 1-во пирелито с фланци 2-ро решетка от гти 3-то но не по важност окачване че ще е с изчистена визия това е ясно ..ноо не пречи от време на време да се изтрещява ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2670 | Честито!Много радва! Фланци,полиране... а луд стреч,ще му причиняваш ли ![]() ПП:Драсни някой друг параметър,интериор... на мен лично ще ми е интересно! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | като цяло интериора ми е един от най любимите (на старото поло исках да слагам такова табло даже) двигателя е 1 и умри :Д:Д: 50 коня.колата е 2000г.климатик.ел стъкла.... без подгрев и кожа всичко др си има ..вчера двигателя беше изцяло обслужен и маи няма ко др да се сменя ето примерна снимка на интериора(разликата е че моита за сега няма двоен дин ![]() ![]() ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | тази седмица дано станат джантите поне тях да сложа ....остава да си намеря 165/60 за сега хем ще има малък стреч хем не са нито много високи нито много ниски остава да ги пробвам на колата ..за да мога да разбера колко мм. фланци да си търся почти съм намерил вариант за капачки дано да стане ![]() ![]() ![]() ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | слепеца най накрая прогледна ...фаровете бяха много зле ..трябва само да се докопам до машината да лъснат о6те малко че ги полирах на рака .... направих си емблемите черни (по скоро станаха черен хром доста са интересни .. боята се оказа доста страна с някви примеси ....ще трябва да я минавам с 2000 водно и да я пастирам че има портокал ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | има лек напредък двете са готови и са вече отзад с гуми 165/60 14 ...сега си търся същия размер за отпред(ако някой има на лс) сега си издирвам капачки и събирам някой лев за коил... за сега е нищо особено не мога да я гледам толкова висока![]() ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Еии еии много радва колата ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
moskovw |
| ||
![]() Регистриран потребител #459 съобщения: 330 | жипааа вече е с 4 пирелита ...гуми 165/60 14 сега е наложително да се смъкне с 10 санта...многооооооо е грозна така висока ![]() ![]() [ Редактирано събота 06 юли 2013 - 16:32:41 ] ик-зм | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 9 10 11 » | |