HOODRIDE-BG :: Форуми :: За сайта и форума :: За форума |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Форумът не ми иска снимките :) |
Отиди на страница 1 2 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Форумът не ми иска снимките или аз греша че с е опитвам да кача много в едно мнение колко е максималната бройка за мнение ? ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Weezy |
| ||
![]() Регистриран потребител #208 съобщения: 342 | Аз пък забелязах, че иска да напишеш нещо заедно със снимките, иначе без да си написал нищо, не ги приема. VW Golf mk2 1.6 JP | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Освен текста, ако са големи изображения, на всеки 3-4 давай Преглед за да ги качи на сървъра ... и ще ги приема | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Мерси сега ще пробвам ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Пак същото не ги иска или не знам може и в моя компютър да е проблема но прикачам файловете зарежда и след това ми изкарва на екрана сеедно тръгвам да пиша ново мнение . ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Вероятно са много големи,но найстина ако са наред давай преглед на всеки 4-5 снимки. Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Dwarf |
| ||
![]() Регистриран потребител #7 съобщения: 1187 | Пробвах и това с прегледа през 4 снимки не иска да ми изкара прегледа успях да кача снимките на външен сървър виж в темата дали са големи . ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Ми не са големи около 1.5мб,което е добре. Може другаде да е проблема,ще го разнищим ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
MrVW |
| ||
![]() Регистриран потребител #869 съобщения: 153 | От няколко дена се опитвам да кача снимки в темата си(Golf 2 "Руди") но без успех.Зарежда и ме връща в темата без да има нищо добавено ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Гореписаните неща пробва ли? Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 » | |