HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Hard mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
VW Golf 2 "Руди" |
Отиди на страница «1 2 3 ... 31 32 33 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 327 | Руди си е твой ти си решаваш как ще изгежда аз преди мн време спях да слушам околните за мнението имза колата . Давай смело ефекта ще е о.О както каза колегата. Ако имаш времеи желание ня някакво време сменяй лицата на вътрешнуте фарчета [ Редактирано четвъртък 21 март 2013 - 14:38:23 ] Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
MrVW |
| ||
![]() Регистриран потребител #869 съобщения: 153 | Днес чичо Гошо (флекса) беше запален и боята на Руди старателно се изтърка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fuck You,Дръж Маркуча си в изправност ще бъдат премахнати П.с. Стана гладко като ...... ![]() [ Редактирано петък 22 март 2013 - 14:35:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ThuGShosho |
| ||
![]() Регистриран потребител #266 съобщения: 212 | Откачена работа евала ! Добра жЖЖантаа добре стой ! ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
MrVW |
| ||
![]() Регистриран потребител #869 съобщения: 153 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Не че искам да уеднаквим всички коли,но ето ти един доста по ''пораснал'' вариант на Руди,сигурен съм,че ще спечели повече симпатии,ако го изчистиш от стикерите и заиграеш халогените. Дори и така леко ръждив капака също е идейно. Всички знаем,че единствено окачването и височината са от значение,всичко друго е глезотия,а при двойката не липсва. Честно казано и джантите са под въпрос,ако ги продадеш,ще имаш предостатъчно средства да си направиш обърнати,а повярвай ми доста бързо ще се озовеш в една брутална кола! Тва са си мой разсъждения,не налагам нищо,само давам идейки. ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Напъно съм съгласен с поста на Явор. Аз също бих разкарал лепенките... Бих продължил с ръждата надолу по калника... Смятам, че джантите не са толко зле, колкото казват всички. Аз бих им ударил една ярко червена боя, за да изглеждат още по-големи... Жълти фарове и един багажник на тавана... ![]() ...и ще сложиш много РАТ-ове в малкия си джоб ![]() пп. Казвам "бих". Все пак всеки прави колата си по свой вкус ![]() [ Редактирано сряда 27 март 2013 - 21:39:54 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
MrVW |
| ||
![]() Регистриран потребител #869 съобщения: 153 | Малките фарове ще станат жълти,само трябва да ми дадът фолио ![]() ![]() Имам си една доста луда идея,дайте съвет дали бихте го направили това "извращение" върху колата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано четвъртък 28 март 2013 - 17:03:48 ] | ||
Най-отгоре | | ||
DorkstaR |
| ||
![]() Регистриран потребител #78 съобщения: 2498 | Моля те... махни стикерите.. или поне ги намали! ![]() Driving definitions: Understeer is when you hit the wall with the front of the car and Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and Torque is how far you take the wall with you. | ||
Най-отгоре | | ||
MrVW |
| ||
![]() Регистриран потребител #869 съобщения: 153 | Тази вечер ще ги премахна почти всички,само една ще се премести на предния прозорец >Roodie< | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Най-яко е като постигнеш ефекта колата сама да говори за себе си,без стикери и надписи. Тва с маркучите е яка идея,не съм виждал такова,но бих те подкрепил! Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 31 32 33 » | |