HOODRIDE-BG :: Форуми :: За сайта и форума :: За сайта |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Hoodride-bg в bgtop {Днес гласувахте ли :) } |
Отиди на страница «1 2 3 ... 22 23 24 25 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
BONKING |
| ||
![]() Регистриран потребител #476 съобщения: 343 | Да, да, да то ми е навик и знам, че дава червено, ама да си цъкна преди да вляза хахах... | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Мноо ме кефи как си държим една преднина от десетина-двайсе гласа .... браво на всички редовни ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
BukTop |
| ||
![]() Регистриран потребител #368 съобщения: 2003 | Фордовете ли се активизираха или ние нещо се отпуснахме? На 3то място сме. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | То беше за малко бре ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
DorkstaR |
| ||
![]() Регистриран потребител #78 съобщения: 2498 | Дам, пуснах линка у БУКА и глей как газим ![]() ![]() Driving definitions: Understeer is when you hit the wall with the front of the car and Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and Torque is how far you take the wall with you. | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Газим газим ама сме на 8 гласа дистанция ... айде наще да удържим до края на месеца и другия да ги згазим яко ... | ||
Най-отгоре | | ||
justanother |
| ||
![]() Регистриран потребител #391 съобщения: 291 | Ко стаа ... нещо ни направиха ластик. Стягайте се. | ||
Най-отгоре | | ||
BONKING |
| ||
![]() Регистриран потребител #476 съобщения: 343 | 1 -ви глас за този месец, натегайте ! | ||
Най-отгоре | | ||
jjustrustt |
| ||
![]() Регистриран потребител #303 съобщения: 445 | Айдее още 2 гласа сега и сме на чело ! Цъкайте здраво ! ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2671 | Активирайте се де! Не ми допада тази 3та позиция... Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 22 23 24 25 » | |