HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
VW Jetta Mk2 (US Style) |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
kaliakrata |
| ||
![]() Регистриран потребител #8089 съобщения: 331 | Готина джета, но и аз мисля че с 2-та кръгли фара не и отива. Слагай 4 фара и вътрешните ги направи жълти, там е истината ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | Аз пък не съм съгласен за 2-та фара. Така е чудна! ![]() Добре дошъл отново, Тони! [ Редактирано сряда 25 ноември 2015 - 19:10:19 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Завръщам се! Стига да има интерес де. Някой ще ми обясни ли защо старите снимки в темата са изчезнали? Ето една нова, за да не е празен коментара. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Tomekk |
| ||
![]() Регистриран потребител #684 съобщения: 408 | Снимките ти са били препратки от фейсбук, и явно там си ги махнал и за това ги няма. | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4005 | А добре дошъл отново! Радвам се отново да видя, че си тук ![]() За снимките Цецо каза причината. Затова призоваваме винаги да се качват на нашия, а не на външни сървъри. Колата е ненормална! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |